HET VERHAAL VAN GUARANA FORCA

Als hardwerkend, sportief of ambitieus persoon kan je vaak een duwtje in de rug gebruiken, liefst zonder je lichaam te vervuilen of bijwerkingen te ervaren.

Net daarom is Guarana Forca ontstaan. Het is een 100% natuurlijk alternatief voor de ongezonde energiesupplementen die zo populair zijn.

Ibe, enthousiast, sportief en bedreven in wat hij doet. Actief in de sportwereld en focust op energieke doeleinden. Guarana poeder en capsules worden verdeeld om mensen te helpen en hun vooropgestelde doelen te bereiken, zoals:

  • Verbeteren van sportprestaties
  • Het halen van deadlines
  • Succesvol slagen van examens
  • Gezonde levensgewoontes creëren
  • Het liefdesleven stimuleren
Guarana Forca verdeelt al meer dan 40 jaar pure en zuivere Guarana in België en Nederland.

Een beetje geschiedenis

Guarana Forca is in 1987 opgericht door Herman. Op dat moment was guarana een onbekend product in België waardoor er al snel interesse ontstond. Herman heeft met trots 20 jaar lang guarana verdeeld.

Vervolgens werd in 2010 Guarana Forca overgenomen door Kathy die dit tot op heden heeft verder gezet met de focus op Bio-winkels en groothandelszaken.

In 2020 kwam Ibe, de zoon van de eigenares op het idee om Guarana Forca een nieuw leven te geven door een rebranding. Dit met als doel het unieke product rechtstreeks te verdelen aan liefhebbers in België in Nederland. Top kwaliteit aan een betaalbare prijs dankzij een directe distributielijn.